Διαχείριση Ακινήτων

Η Humboldt προσφέρει σύγχρονες, ολοκληρωμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων.

Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων επιστημονικών συνεργατών της, δίνει την δυνατότητα στην εταιρεία να παρέχει πρακτικές συμβουλές και λύσεις όχι μόνο στο αρχικό στάδιο επιλογής του κατάλληλου ακινήτου ή περιουσιακού στοιχείου αλλά και κατά την υλοποίηση του έργου μέσω της παροχής χρηματοοικονομικών, νομικών και λοιπών συμβουλών, ικανοποιώντας έτσι τις όποιες ανάγκες των πελατών της.

Υπηρεσίες Humboldt:

• Καθορισμός κριτηρίων απόκτησης ακινήτου
• Product request
• Παρακολούθηση αρχικών προσφορών και λήψη αποφάσεων σύμφωνα με τους προδιαγραμμένους στόχους
• Σύνταξη – Εκπόνηση επιχειρησιακών σχεδίων, οικονομοτεχνικών και λοιπών μελετών.
•Εκτίμηση εμπορικής και αντικειμενικής αξίας ακινήτων
• Διαπραγμάτευση συμβάσεων
• Επίτευξη συμφωνιών

Η Humboldt παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την απόκτηση μόνιμης κατοικίας, αδειοδότησης και έκδοσης βίζας μέσω της απόκτησης ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, για την αγορά υποψηφίων κυρίως από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.

Άδεια παραμονής στην Ελλάδα από την απόκτηση ακινήτου Νόμος 4251/2014

Γιατί να επιλέξετε την Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι μια από τις ασφαλέστερες χώρες της περιοχής της Μεσογείου και έχει μια στρατηγική θέση που την καθιστά πύλη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Νομικό πλαίσιο

Ο Νόμος 4251/2014 του ελληνικού κοινοβουλίου παρέχει άδειες διαμονής και πρόσβαση στη ζώνη Σένγκεν σε πολίτες τρίτων χωρών και τα μέλη των οικογενειών τους που αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα, η αξία των οποίων είναι πολύ μεγαλύτερη ή υπερβαίνει τα 250.000 €. Η αγορά μπορεί να γίνει από άτομο ή νομικό πρόσωπο.

Η Ελλάδα προσφέρει την πιο ανταγωνιστική επιλογή μεταξύ των κρατών της ΕΕ και του Σένγκεν για έναν γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να επιτύχει μόνιμη διαμονή στην ΕΕ. Με την επένδυση 250.000 ευρώ (η μικρότερη απαίτηση διαθέσιμη μεταξύ των κρατών της ΕΕ και του Σένγκεν), θα μπορείτε να αποκτήσετε άδεια ΕΕ / Σένγκεν που θα κυκλοφορεί ελεύθερα μεταξύ των χωρών της ΕΕ και του Σένγκεν.

Η άδεια αυτή αποτελεί πύλη για ολόκληρη την επικράτεια της ΕΕ και του Σένγκεν, αν το χρειάζεστε. Μια επένδυση ύψους 250.000 ευρώ θα είναι αρκετή για να αποκτήσετε ένα όμορφο διαμέρισμα σε οποιοδήποτε από τα πιο κομψά προάστια της Αθήνας. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε ένα ωραίο σπίτι δίπλα στη θάλασσα σε ένα από τα νησιά της Ελλάδας ή σε μια από τις περιοχές που γειτνιάζουν με την ελληνική ακτογραμμή. Υπάρχουν επίσης πολλές περιοχές γύρω από την Αθήνα που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα και σε λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας.

Βασικά στοιχεία – Πλεονεκτήματα

• 250.000 ευρώ που εξασφαλίζουν άδειες διαμονής για όλα τα μέλη της οικογένειας.
• Ταξιδέψτε σε όλες τις χώρες που καλύπτονται από την συνθήκη Σένγκεν χωρίς να χρειάζεστε Visa.
• Όλα τα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών έως 21 ετών, των συζύγων και των γονέων τους.
• Μόνιμη διαμονή από την πρώτη ημέρα της αίτησης.
• Δεν χρειάζεται να παραμείνετε στην Ελλάδα για να διατηρήσετε την άδεια, διατηρήστε μόνο την ιδιοκτησία.

Ανάπτυξη Τουριστικών Μονάδων - Αγοραπωλησία Ξενοδοχείων

Διαχείριση & Οργάνωση

Η Humboldt αναλαμβάνει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης και οργάνωσης ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο, προκειμένου να αυξήσει τα έσοδα και να μειώσει το λειτουργικό κόστος της εταιρείας.

Η αύξηση των πωλήσεων για κάθε επιχείρηση προϋποθέτει την ομαλή και δομημένη λειτουργία της εταιρίας, διότι μέσω αυτής ο πελάτης απολαμβάνει τις υπηρεσίες που του έχουν κοινοποιηθεί και ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο θα σχηματίσει και θα μεταδώσει σε άλλους δυνητικούς πελάτες.

Εκτός από αυτό, η έμπειρη ομάδα της Humboldt δημιουργεί προτάσεις για νέα προϊόντα και υπηρεσίες που αλλάζουν την πορεία και την εξέλιξη της εταιρείας πελατών για να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα.

Προώθηση ξενοδοχειακών πωλήσεων

Humboldt operates as a complete Hotel Sales Department that either wants to support their existing sales team or does not have an organized sales department or is not represented in Athens by a partner.

Η Humboldt με επαγγελματισμό και γνώση της ελληνικής και διεθνούς αγοράς,έχει ενταχθεί στον τομέα αγοραπωλησίας ξενοδοχειακών μονάδων.

Η εξοικονόμηση για το ξενοδοχείο που επιλέγει να συνεργαστεί με την Humboldt μπορεί να ξεπεράσει το 50%, δεδομένου ότι η εταιρεία απαλλάσσεται από το γραφείο, τα σταθερά, τα μισθώματα, τα ταξίδια και άλλα έξοδα ανταμείβοντας με χαμηλό κόστος, μια έμπειρη και άμεσα αποτελεσματική ομάδα πωλήσεων για 12 μήνες για 14!

Marketing

Η Humboldt διαμορφώνει και τονίζει την ταυτότητα της επιχείρησης που την προσεγγίζει μέσω ολοκληρωμένων υπηρεσιών μάρκετινγκ.

Η έμπειρη ομάδα συναδέλφων της Humboldt, η οποία χαρακτηρίζεται από την κατανόηση των σημερινών αναγκών της αγοράς, βελτιώνει την εικόνα που προωθεί η εταιρεία και την βοηθά να αναπτύξει τις πιθανότητες προσέλκυσης νέων πελατών μέσω της έξυπνης προβολής της.

Η συνεργασία του με εξειδικευμένους επιστήμονες του δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει οποιοδήποτε έργο, από το αρχικό στάδιο της εύρεσης της κατάλληλης Τουριστικής Μονάδας έως την έκδοση της Άδειας Λειτουργίας και του σήματος ΕΟΤ, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαραίτητων μελετών (χωρικών, οικονομικών, τοπογραφικών, περιβαλλοντικών κ.λπ. ) για την υλοποίηση του σχεδίου.